Масаж Варна

Релаксирайте, съживете, освежете. – Масаж Варна от Лейди Висаж

Ние сме посветени на облекчаването на мускулното напрежение и болка чрез лечебната наука на масажа. Позволете ни да засилим кръвообращението ви, да разхлабим стегнатите мускули и възли и да успокоим нервите ви. Нашите умения са лицензирани и персонализират масажа според вашите индивидуални нужди. Ще влезете в състояние на дълбока релаксация, докато умът, тялото и духът ви отиват на малка ваканция. С лечения, започващи от 30 лв, ние предлагаме достъпна цена за масаж с най-високо качество.

 

Нашата цел е да ви помогнем да се почувствате спокойни, освежени и ревитализирани след посещение при нас. Имаме спокойно, чисто и студио за процедури, работещо 7 дни в седмицата.

Защо да чакаме да се почувстваме по-добре?

Планирайте своя терапевтичен масаж още днес.

 

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

Използва дълбоко поглаждане и фрикционна терапия за подпомагане на лечението на мускулни проблеми. Препоръчва се при хронични мускулни спазми, скованост на врата, стегнати рамене и схванат гръб. Най-добрият масаж – Варна за тези, които искат лечение, което прониква в по-дълбоките мускулни слоеве, за да облекчи възлите. Съживяваща настройка за увеличаване на мобилността

СПОРТЕН МАСАЖ ВАРНА

Силен или силов масаж, препоръчан за атлетичен индивид, при който се използва силни мануални техники, както и компресия, тригерна точка и разтягане. Препоръчва се преди или след бягане или упражнения за подпомагане на лечението на наранявания и намаляване на възлестите тъкани. Увеличете мускулната сила, издръжливост и гъвкавост!

ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ

Ръчен лимфен дренаж е серия от прецизни, нежни и ритмични масажни техники, предназначени да стимулират и ускорят естествената лечебна способност на лимфната система. От своя страна прочистване на тъканите на тялото и даване на нов подход към възстановяването, здравето и красотата. С това лечение можете да очаквате облекчаване на болката, ускорено намаляване на отока, премахване на синините с по-бърза скорост, облекчаване на изтръпването и предотвратяване на образуването на белези.

МАСАЖ НА КРАКА И РЪЦЕ

Рефлексологията е забележителна, но тя е много повече от добър масаж на краката! В терапията с рефлексология натискът се използва за определени задействащи точки на краката или ръцете, за да се стимулират и възстановят други части на тялото. В нашите ръце и крака има безброй нервни окончания и концепцията зад рефлексологията е, че чрез оказване на натиск върху определени области връзките в нервната система могат да се използват за облекчаване на стреса и възстановяване на естествената циркулация на чи (невидимата жизнена сила). ) около тялото ви.

 • Класически масаж Варна на цяло тяло 50 мин.

  40 лв. избери

 • Класически масаж на гръб 25 мин.

  20 лв. избери

 • Масаж за уморени крака 20 мин.

  35 лв. избери

 • Антицелулитен масаж със загряващо олио 40 мин.

  от 30 лв.опции

 • Антицелулитен мадеро масаж 50 мин.

  50 лв. избери

 • Римски масаж с мед и мляко 45 мин.

  55 лв. избери

 • Масаж с вулканични камъни 1 ч. 10 мин.

  60 лв. избери

 • Масаж с кристални топки 60 мин.

  65 лв. избери

 • Крио био вулкан масаж 1 ч. 20 мин.

  90 лв. избери

Мадеро терапия,масаж който напълно ще намали целулита и оформи тялото ви.
Енергиен масаж-до пълен денокс и тонизиране:
100% натурален
100% неинвазивен
100% без противопоказания
Видими резултати от мадеро терапия:
1.Релаксиране на тялото чрез стимулиране на лимфната система
2.Елиминиране на токсините
3.Ускоряване на метаболизма
4.Разбиване на целулита
5.Изгаряне на мазнини
6.Тонизиране и стягане
7.Намаляване обема на корема
ВАШАТА КРАСОТА Е НАША ГРИЖА
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!!!!!!