Антицелулитeн масаж Варна - терапия и Антистрес масаж Варна терапия

Антицелулитна терапия

Целулитният масаж е специализиран масаж, който се описва като естествен начин за премахване на целулита. Целулитните масажи оказват голям натиск върху участъците от кожата, засегнати от целулит. Този масаж чрез натиск едновременно разгражда токсините и мазнините, като същевременно подобрява кръвообращението в зоната. Манипулира кожата чрез физическо разпределяне на джобовете на мастните клетки равномерно под кожата.

Антистрес терапия

 

Антистрес масажът е комбинация от лечебен масаж на гръб и релакс масаж.

Освен за облекчаване на стреса, антистрес масажът се използва за установяване на баланс, но и за премахване на напрежение и болезнени състояния.

Клиничните проучвания показват, че редовният масаж не само освобождава тялото от стреса и по този начин предотвратява ниската имунна система, но също така подобрява цялостното функциониране на имунната система, повишава секрецията на серотонин и увеличава броя на клетките, които са първа линия. на защитата на имунната система.

Антистрес масажът често се използва като естествен начин за премахване и намаляване на болката при хора с хронични заболявания.

Нарушеното качество на съня се дължи на много проблеми, а масажът е едно от най-добрите „лекарства“ за безсъние. Този масаж намалява хормоналния стрес, кортизола, което значително влияе върху намаляването на напрежението и нервността.

За този масаж се използват специални антистрес масла, които имат ефект на ароматерапия, тъй като стимулират централната нервна система чрез обонянието, по отношение на релаксацията.

 • Кавитация на зона по избор 40 мин.

  50 лв. избери

 • Радиочестотна терапия 40 мин.

  50 лв. избери

 • Боди репинг с топлинен антицелулитен гел 1 ч. 10 мин.

  60 лв. избери

 • Еко СПА антицелулитна терапия 1 ч. 20 мин.

  60 лв. избери

 • Анти – стрес терапия с козметика Simone Mahler 60 мин.

  70 лв. избери

 • Детокс терапия за тяло 50 мин.

  30 лв. избери

 • Мадеро терапия за тяло 50 мин. виж описание

  50 лв. избери

 • Зеолитна маска с глина 40 мин.

  50 лв. избери